KONTAKT OS FOR TILBUD

MAIL troels@hojvig.dk

TLF 23832123

 

Gillmet Denmark er en del af Højvig Group A/S, og vi er stolte af at være en del af Gillmet-familien. Efter at have arbejdet med anden leverandør af staldinventar er vi faldet for Gillmet Horses.

Gillmet Horses er et firma grundlagt i Polen, nær Gdansk, i 1911. Det blev grundlagt af Wilhelm Gill, en dygtig og respekteret smed i Kociewie. Firmaet er siden før videre i flere familie generationer. Udover staldinventar og andre heste byggerier producere Gillmet også en lang række landbrugsmaskiner, og er generelt en velkendt stålvirksomhed med deres egen varmegalvaniseringsfirma.

I øjeblikket bliver Gillmet Horses styret af Błażej Gilla, der også er en dygtig og aktiv springrytter med over 15 heste i stalden.

I mere end femten år har Gillmet Horses designet og bygget alle former for rytter- og hestefaciliteter, ridehuse, stalde, træningsmaskiner og meget mere. Gillmet Horses har bygget langt over 50 stalde i Europa og med over 20 ansatte i produktionen af bokse.

I Gillmet Horses finder du deres egen designafdeling, stålkonstruktions fabrikker, fabrik udstyret med de mest moderne CNC maskiner, moderne varmgalvaniseringsanlæg, professionelle malere og service.

Med Gillmet Horses mange års erfaring, stærke kvalitet og viden om heste, og hold af heste, kan vi garantere:

  • Velovervejede og dokumenterede løsninger
  • Produkter af høj kvalitet
  • Interessante og funktionelle projekter
  • Massere af kvalitet for dine penge
  • Mange års garanti og service
  • Hurtig levering

Ønsker du at se og høre mere er du altid velkommen til at besøge produktionen af bokse i Gdansk eller andre steder, hvor du kan se vores kvalitet og stalde.

Troels Højvig
Salg & Projektledelse

Tlf: 2383 2123

Mail: Troels@hojvig.dk

Jørgen
Bogholderi & økonomi

Tlf: 

Mail: Jorgen@hojvig.dk

Tage
Teknisk support & drift